Beauty blog

Smink mesterfokon: Szemhéjárnyalók

Estee-Lauder-Pure-Color-Eyeshadow.png

Kép: www.google.hu

Ezek az eszközök a szemhéj hangsúlyozására használatosak. Mindenféle színben kaphatóak, gyakorlatilag bármit elő lehet állítani, kivétel nélkül. Textúrájuk szerinte, vannak: por, préselt pr, krémes, és szelés. Itt is találunk matt, bőrfényű, selyemfényű, gyöngyházfényű, flitteres és irizáló hatásúakat.

Amikor a festék minőségéről beszélünk, elsősorban a szín intenzivitását és a festék pigment tartalmát értjük. Minél több a pigment tartalma annál intenzívebb és tartósabb hatást tudunk elérni.

 

 

Downloads19.jpg

Minél olcsóbb egy termék annál kevesebb a pigment tartalma van és ilyenkor egy bizonyos „puffer” termékről van szó. Tehát csak felfújták, felpuffasztották olyan színűre és mennyiségűre, mint amilyet látni szeretnénk, de amint a bőrünkre kenjük, rögtön mást-színt kapunk, általában sokkal halványabb.

A préselt szemhéjporok egy része nagyon porzik, ilyenkor ügyelnünk kell arra, hogy a felvitele előtt egy bizonyos „smink gátat” vigyünk fel a szemünk alá a porpúderünk segítségével. Ha ebbe belehullik a szemhéjpúder, könnyen ki tudjuk söpörni egy ecset segítségével.4.jpg

Kép: www.google.hu

Léteznek a szemhéjporoknak modernebb változatai is, mint például a selyemporok, vagy pigment porok, amik emelt pigment tartalommal rendelkeznek, gyönyörű fényük van és szinte, mint egy selyemdarab úgy feküdnek a szemünkre.

És persze a ma találmánya a flureszkáló smink. Hihetetlen, igazi Party smink kollekció.Downloads18.jpg

Képek: www.google.hu

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!